nyheter om föräldraskap och fritid

De överraskande detaljerna om fritid som människor inte vet om

De överraskande detaljerna om fritid som människor inte vet om

Fritidsidéer

Det går inte att helt ta bort appar från FreeTime. Hoppa nu från förälderprofilen och till den FreeTime-profil där du vill att appen ska ställas in. Sidladdade apps visas inte heller på FreeTime. Som standard kommer de inte dyka upp i FreeTime launcher, vilket är anledningen till att du behöver ett tredjepartsverktyg för att få det att hända. Efter många årtionden är appen för närvarande tillgänglig för alla Android-enheter. Easy Go-appen använder API på låg nivå för att gå direkt till tablettkonfigurationen.

Hur mycket FreeTime Unlimited kostar beror på antalet barn du har och om du tidigare har Amazon Prime. Amazon FreeTime Unlimited är bland de nyaste mest kostnadseffektiva tjänsterna som är tillgängliga idag. Det är också möjligt att ställa in tidsgränser.

Fördelarna med fritiden

blue water

Du går tillbaka till föregående skärm. Sammanfattningsvis låter föräldrarna gränser för hur länge deras barn kan använda tabletten och till och med låter dem begränsa med specifika funktioner. Det finns olika funktioner på varje enhet men. Förutom tillgängligheten till böcker finns det några stora egenskaper för att hjälpa tidiga läsare som min dotter. Du måste bestämma vilken som kan vara lämplig lösning för din specifika enhet. För närvarande är valen något begränsade, men förhoppningsvis finns det en ikon som gör jobbet för dina krav.

Barn har en tendens att snabbt växa fram sina föredragna shower, spel och böcker, och det är enkelt att ägna en förmögenhet när man köper barns underhållning som kommer att odlas och samla damm på bara några korta månader eller år. Om du äger ett barn som du vill uppmuntra att läsa mer, ta en titt på FreeTime Unlimited-appen! Föräldrar kan dessutom ange hur länge man kan spendera på en viss aktivitet video, spel eller läsning eller en total tid som ett barn kan använda gadgeten. Till exempel kan en förälder förbereda målmålet för deras barn att läsa en timme varje dag i FreeTime. Om föräldrar inte har Kindle Fire-tabletterna, kommer de inte kunna använda dessa innovativa föräldrakontrolltjänster. Föräldrarna behöver inte ta någonting borta.holidays

Vid denna tidpunkt kanske du frågar dig själv varför barnen kanske måste få tillgång till sidlösa appsan förståelig nyfikenhet. Det är perfekt för barn som börjar läsa kapitelböcker för barn. Om du har fler än fyra barn inom åldersvalet för det här objektet, kan du reproducera för fort. Barn kan enkelt lära sig hur man får nytt innehåll, och intet ont anande föräldrar kan hitta sitt barn att spendera hela kvällen på att leka i stället för att göra läxor eller andra verkliga kreativa sysslor. Om du har barn kan FreeTime bara vara den tjänst du har väntat på.

Om dina barn inte hittar en bok eller en app särskilt underhållande

ta bara bort den och låta dem hitta något annat. Det är ett anmärkningsvärt sätt för dina barn att få ett e-postmeddelande och förbli förbundna med vänner och familjemedlemmar. Du kan också kräva att barn läser eller använder pedagogiska appar under en viss tid innan de låser upp annat innehåll. Även om de flesta unga barn inte är speciella när det gäller böcker och tv, blev jag besviken över egenskaperna hos erbjudandenen.